конференція, що підвела підсумки проекта ПР ООН в Україні «Впровадження кейс менеджменту у роботі з внутрішньо переміщеними особами у громаді».

20-21 вересня у Києві відбулася конференція, що підвела підсумки одному з широкомасштабних проектів ПР ООН в Україні «Впровадження кейс менеджменту у роботі з внутрішньо переміщеними особами у громаді». Майже 300 учасників з різних куточків України дійшли згоди у головному – засади кейс-менеджменту – це майбутнє надання соціальних послуг у нашій державі. Цю думку підтримали і радники Мінсоцполітики з різних областей України, і експерти ПР ООН, і начальник Управління Міністерства соціальної політики Ірина Пінчук.

           Координатори проекту та експерти, працівники ЦСССДМ та кейс-менеджери з різних міст України, представники благодійних фондів говорили про вагомість та широкоформатність здійсненої допомоги у рамках проекту, люди з числа ВПО за допомогою кейс-менеждерів  розпочали нові сторінки свого життя з вірою в себе та майбутнє.

            Миргород у Києві представляли команда ЄЦДВПО та мер міста Сергій Соломаха разом із директором ЦСССДМ Миргородської міської ради   Володимиром Кір҆ яном. Багато добрих слів пролунало на адресу Миргороду, за досвідом та просто подивитися на Центр та його працівників запропонували учасники проекту з Києва, Харькова, Полтави, Західної України.

             Сподіваємось, що із закінченням проекту добрі справи задля миру та злагоди у нашій країні не зникнуть.